OVAJ STRUČNJAK BI DA ANGAŽUJE TUŽIOCA ZA TELEKOMOVE PARE Vučić odgovorio Koji: Pojma nemaš ni o čemu, zloupotrebljavaš svoju popularnost

Novosti online

02. 06. 2023. u 22:24

ALEKSANDAR Vučić govorio je i o izjavi Nikole Koja, da tužilac mora da uđe na Andrićev venac i da je predsednik kriv za sve loše u ovoj zemlji.

ОВАЈ СТРУЧЊАК БИ ДА АНГАЖУЈЕ ТУЖИОЦА ЗА ТЕЛЕКОМОВЕ ПАРЕ Вучић одговорио Који: Појма немаш ни о чему, злоупотребљаваш своју популарност

Foto: Novosti-Jovanović/Tanjug

- Kaže ja se mešam u sve. Ne ti se mešaš u sve. Oni protestima zovu tužioca da nešto radi ili ne, a tužilaštvo samostalno. Ne mešam se ni u glumu ni u bilo šta. Kaže kriv sam zbog klime i dece koja su stradala. Tužilac za tako nešto mora da goni eks oficio. Ali on pojma nema o tome. Kada ste ušli u politiku, morate da dobijete odgovor. Pojma nemaš ni o čemu, i mislite da možete da zloupotrebljavate svoju popularnost. Kažu Jelena Karleuša podržala Vučića zato što ima ugovor sa Telekomom. A svi oni imaju ugovor sa Telekomom. Ali oni imaju pravo da kažu, a ona nema, a nije me čak ni podržala - istakao je predsednik.

- A ovaj bi stručnjak da angažuje tužioca za Telekomove pare - nastavio je Vučić.

- Kažu narodne pare? Jesu narodne, a što ih nije bilo 2012.  godine. A ako su narodne pare, pa što deliš narod. Oni misle da imaju pravo da iznesu mišljenje o svemu, da krše zakon, da naređuju tužiocu kako da se ponaša, a njih niko ne sme da pita ništa. Kada mene pitaju kolika mi je plata, ja moram da obavestim javnost. Za Jelenu Karleušu mora da se kaže, a za njih ne sme. Sve je ovde novac poreskih obveznika. A Jelena Karleuša ne zarađuje novac - zapitao je on.

Vučić ističe da je Nikola Kojo isto govorio pre pet godina, kada je pretio da će da se preseli u Sloveniju, i da će valjda sada naći novu državu u koju će se preseliti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (133)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni