OPROŠTAJNA POSETA AMBASADORA FINSKE: Vučić se zahvalio Lahdevirti na posvećenosti, razgovarali o unapređenju saradnje (FOTO)

Novosti online

30. 05. 2023. u 10:49

PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas u oproštajnu posetu ambasadora Republike Finske Kima Lahdevirtu, kojem je zahvalio na tome što je, svojim posvećenim diplomatskim radom, doprineo razvoju političkog dijaloga i raznovrsne saradnje između Srbije i Finske.

ОПРОШТАЈНА ПОСЕТА АМБАСАДОРА ФИНСКЕ: Вучић се захвалио Лахдевирти на посвећености, разговарали о унапређењу сарадње (ФОТО)

Foto: Instagram

- Zahvalio sam ambasadoru Lahdevirti na tome što je posvećenim diplomatskim radom doprineo intenziviranju političkog dijaloga i saradnje između Srbije i Finske. Konstatovali smo da postoje mnoge mogućnosti za dalje povezivanje naših zemalja kroz unapređenje saradnje u oblastima od obostranog značaja - napisao je predsednik na Instagram profilu.

Ovom prilikom, sagovornici su konstatovali da postoje mnogobrojne mogućnosti za snažnije povezivanje dveju zemalja u različitim oblastima. 

Ambasador Lahdevirta je zahvalio predsedniku Vučiću na izuzetnoj saradnji i podršci koju je pružao njegovom radu. On je, takođe, naveo da iz Srbije nosi veoma lepe uspomene.

Predsednik Vučić je ambasadoru Lahdevirti poželeo mnogo uspeha na novoj dužnosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (104)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina