VUČIĆ O BOGOLJUBU KARIĆU: Predsednik otkrio šta mu je Milošević rekao o njemu

Novosti online

28. 05. 2023. u 22:04

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić osvrnuo se i na to što je Bogoljub Karić podržao političke proteste koje organizuje opozicija.

ВУЧИЋ О БОГОЉУБУ КАРИЋУ: Председник открио шта му је Милошевић рекао о њему

Foto: Printskrin

Kaže da je Slobodan Milošević imao svoje mane i dobre osobine. Ističe da je nekoliko puta video Miloševića i da je on bio nezadovljan što je Vučić bio u radikalima, a ne u SPS.

- Imao je neki animozitet prema taksistima i advokatima. Nikad nisam čuo šta je imao protiv taksista. U nekom trenutku mi je rekao o Bogoljubu Kariću: "Vučiću, da znaš, kad god pomisliš bilo šta dobro, samo znaj da je reč o najgorem čoveku na svetu". Mlošević je to jednom rekao u mom prisustvu - rekao je Vučić i objasnio:

- Lajkovao je proteste naših političkih protivnika. Bio sam dva puta kod njega u kuću i Minsku, jednom ovde u Beogradu i neću da govorim loše o njemu. On je sve rekao o sebi onim što je uradio. Sve najbolje želim njemu i njegoovj porodici. Prijatelji nismo i nećemo biti. Sve što mogu da mu pomognem oko posla u skladu sa zakonom ću uvek da učinim. Od mene lošu reč neće čuti nikada. Siguran sam da mu ništa ne dugujem - kazao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (311)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili