NE DAM DA RAZORE SRBIJU Vučić: Da me ubijete možete, ali prelaznu vladu neću potpisati nikada

Novosti online

28. 05. 2023. u 21:35

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić pozvao je ponovo na dijalog sve zainteresovane u Srbiji.

НЕ ДАМ ДА РАЗОРЕ СРБИЈУ Вучић: Да ме убијете можете, али прелазну владу нећу потписати никада

Foto: Printskrin

- Pozivam ponovo na dijalog. Nikada neće biti ispunjen zahtev za smenu Bate Gašića. To je izmišljen i besmislen zahtev. MUP odlično funkcioniše i neće im biti ispunjen zahtev. Tu smo da razgovaramo i da se dogovaramo, a ne da ispunjavamo nečije hireve. Niko nam se nije zahvalio što smo ukinuli rijalitije. Oni su zainteresovani samo da tajkunu Šolaku isporuče nacionalnu frekvenciju. Govorim o političarima - rekao je predsednik.

Predsednik je rekao da je spreman da se ide na referendum da se narod izjasni da li da on bude predsednik ili ne, ali da nikada neće pristati na prelaznu vladu.

- Da me ubijete? Pa možete, to vam je najlakši način, jer ja vam potisati prelaznu vladu dok sam živ neću. Jedini način da dobiju nešto bez izbora je da me ubiju. Zato ljudi ne treba da se sekiraju. Drugi način ne postoji. Gde god su postojale prelazne vlade, tim zemljama je upravljao strani faktor i te zemlje su uništene i razorene za dugi niz godina. To je direktno razaranje Srbije. Ja da učestvujem u razaranju Srbije zato što mi neko preti na ulici, zato što mi stranci prete - neću - rekao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (160)

JEDAN OD NAJBOLJIH IKADA: Ivan Miljković skoro neprepoznatljiv (FOTO)