HRVATI SE NADAJU PADU VUČIĆA, A OVE REČI VLADIKE SERGIJA SVE GOVORE: Dok god raspinju Aleksandra Vučića, znam da nam je dobro krenulo (VIDEO)

Novosti Onlajn

28. 05. 2023. u 11:11

DA su hrvatski mediji opsednuti stanjem u našoj zemlji i predsednikom Vučićem, svedoči i činjenica da je pomno ispraćeno sve što se dešavalo u Beogradu ovih dana, a naročito protest opozicije za koji su sigurni da će srušiti vlast.

ХРВАТИ СЕ НАДАЈУ ПАДУ ВУЧИЋА, А ОВЕ РЕЧИ ВЛАДИКЕ СЕРГИЈА СВЕ ГОВОРЕ: Док год распињу Александра Вучића, знам да нам је добро кренуло (ВИДЕО)

Foto: Tanjug/Rade Prelić

- Prosvjedi, situacija na Kosovu, odlazak sa čela SNS. Da li je ovo i službeno početak kraja vlasti Vučića? A onda im intervju daje Biljana Stojković koja je osvojila 3,22% na izborima 2022.

Podsetimo šta je vladika bihaćko-hercegovački Sergije o napadima na predsednika Vučića napisao u autorskom tekstu 14. decembra 2020. godine:

"Dok god raspinju Aleksandra Vučića, znam da nam je dobro krenulo, da nam ide, da smo tu gde jesmo. Kad ućute, znaću da nije kako treba, da nestajemo i da nas neće biti. Vučićevo raspeće je naše vaskrsenje!"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (90)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri