UJEDINJENI: Poznati bloger dao podršku Skupu nade

Novosti online

22. 05. 2023. u 17:21

OSTALA su još četiri dana do velikog narodnog skupa koji je najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Mnoge poznate ličnosti dale su podršku Skupu nade, koji se organizuje 26. maja u Beogradu, a među njima i bloger Milovan Stijović.

УЈЕДИЊЕНИ: Познати блогер дао подршку Скупу наде

Printscreen

On je na svom instagram nalogu poručio “Ujedinjeni”.

Printscreen

 

Pored njega, podršku je dao i pevač Aca Lukas, glumac Stefan Usiljanin, voditeljka Daniela Boračeva i pevačica Ana Nikolić.

Naime, najveći skup ikada održan u Srbiji biće 26. maja, sa početkom u 19 sati.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da taj skup mora da bude skup nade.

-Taj skup mora da bude sve suprotno od onoga što drugi rade, što drugi prave. Mislim da to dugujemo našoj deci, porodicama i budućnosti. Moramo na tom skupu da pokažemo put Srbije ka napred, u budućnost i da uverimo Srbiju da će Srbija, ne samo da opstane, već da će moći još brže da napreduje - rekao je predsednik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (194)

DREKA ZBOG POLICAJACA, MUK KADA SE PUCA U DECU: I privođenje pripadnika MUP tzv. Kosova na Jarinju potvrdilo licemerje Zapada