"DA SE JEDINSTVENO BORIMO ZA NAŠU SRBIJU" Predsednik Vučić poslao snažnu poruku (VIDEO)

Novosti Onlajn

25. 03. 2023. u 16:20

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić obratio se juče narodu okupljenom na Trgu Svetog Đorđa u Somboru, na centralnoj državnoj manifestaciji povodom obeležavanja Dana sećanja na stradale u NATO agresiji 1999. godine.

ДА СЕ ЈЕДИНСТВЕНО БОРИМО ЗА НАШУ СРБИЈУ Председник Вучић послао снажну поруку (ВИДЕО)

Foto: RTS

– Pogredajte pre samo 10, 12 godina, pa mi nismo smeli da obeležavamo da odnesemo jedan venac, dva cveta 24. marta. Reč da kažemo nismo smeli. Nismo smeli ovo da nazovemo agresijom iako po svim normama međunarodnog javnog prava klasična i to najgora vrsta agresije je izvršena protiv naše zemlje. Počeli smo zemlju da podižemo – izjavio je predsednik i dodao:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandar Vučić (@avucic)

– Naša zemlja više nije na začelju u regionu. Naša zemlja je prva po svim ekonomskim parametrima, naša zemlja raste i gradi najviše auto-puteva, pruga, naučnih i tehnoloških centara. Naša zemlja ima najmanju stopu nezaposlenosti, ali naša zemlja je počela da se seća, da obeležavamo stradanje našeg naroda u Jasenovcu, da obeležavamo stradanje naših vojnika na Košarama, da obeležavamo stradanje našeg naroda u NATO agresiji, da zajednički ustanovimo datum srpskog jedinstva 15. septembar – rekao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (286)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)