VUČIĆ DEMANTOVAO N1: "Nisam podneo tužbu protiv novinara, ja to ne radim"

Novosti online

17. 03. 2023. u 11:01

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić objavio je na zvaničnom Instagram nalogu snimak u kom je negirao da je podneo tužbu protiv novinara N1.

ВУЧИЋ ДЕМАНТОВАО Н1: Нисам поднео тужбу против новинара, ја то не радим

Printscreen/Instagram

- Jutros su me obavestili da je po mojoj tužbi zakazano suđenje protiv nekih novinara i producenata, zbog uvreda koje su na moj račun izneli u onom filmu Vladalac gde sam negativno rođen, kriminalac, svakakav - rekao je predsednik.

On je dodao da nikada u poslednjih 11 godina nije podneo tužbu ni protiv jednog novinara.

- Ili se makar neko nazivao novinarom. Niti sam to učinio ovog puta, to je uradio advokat po generalnom ovlašćenju, i istog trenutka će povući tužbu, jer ja to ne radim. Ne radim zato što oni nisu mogli da unište ni moju čast, niti da naškode mom ugledu, jer taj ugled i nemaju. A to može samo da uradi onaj ko ima ugled, i ko govori istinu - kaže predsednik, i zaključuje:

- To je kao kada bih govorio o onima koji protestuju danima i pričaju o izdaji, a znamo šta su radili našem narodu. Zato danas imamo pametnija posla, u Sremskoj Mitrovici u 18 časova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (46)

GLAVNE TAČKE NOVE SPOLJNE POLITIKE RUSIJE: Podrivanje temelja američke dominacije u svetu, naglasak na saradnji sa dve sile