IZNENAĐENJE ILI NE? Šešelj otkrio šta se dešava u opoziciji i ko je potpuno neupotrebljiv

Novosti online

25. 02. 2023. u 15:23

PROZAPADNU opoziciju mnogo pogađa to što je Vuk Jeremić definitivno kompromitovan, tvrdi predsednik SRS Vojislav Šešelj.

ИЗНЕНАЂЕЊЕ ИЛИ НЕ? Шешељ открио шта се дешава у опозицији и ко је потпуно неупотребљив

Foto: V. Danilov

- Vuk Jeremić je neupotrebljiv za bilo kakve buduće političke aktivnosti jer njegova partija nema nikakvih šansi za opstanak. To će da se rasprsne! Miroslav Aleksić iz Kruševca, Sanda Rašković Ivić i Vladimir Gajić tu apsolutno više nemaju nikakvu perspektivu - kazao je Šešelj.

Predsednik SRS je rekao da se nada da će njegova stranka povratiti tradicionalno radikalsko biračko telo.

- Videćemo na izborima šta će biti. Mi srpski radikali ne odustajemo ni pedalj od svog političkog programa i čvrsto se držimo svoje ideologije - kazao je Šešelj.

Lider radikala kaže da se nada da će jedan od srpskih kandidata da pobedi na izborima za predsednika Srpske akademije nauka i umetnosti.

- Prema mojim informacijama, Vladimir Kostić forsira svog pulena, sadašnjeg sekretara SANU i oko njega okuplja sve antisrpsko u Akademiji - kazao je Šešelj.

Govoreći o predstojećim predsedničkim izborima u Crnoj Gori, vođa radikala očekuje pobedu Andrije Mandića.

- Pretpostavljam da je izvesno da će biti drugog kruga i zato ne bi bilo loše da se opozicione stranke usaglase da u drugom krugu podrže onog kandidata opozicije koji bude imao najviše glasova u prvom krugu. Ima tu i smešnih kandidata poput Draginje Vuksanović Stanković koja će služiti za uveseljavanje ove predizborne kampanje - istakao je Šešelj.

(alo.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

MLATI, ČOVEK, PRAZNU SLAMU I NE PRESTAJE Brnabić odgovorila Georgievu: Retko kad sam videla da neko toliko uživa u uzaludnosti (FOTO)