"BRUTALNO" Ana Brnabić se oglasila o novoj Kurtijevoj izmišljotini

Novosti online

13. 02. 2023. u 08:04

DIREKTOR Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković razotkrio je laži Aljbina Kurtija o plaćanju električne energije u južnoj srpskoj pokrajini.

БРУТАЛНО Ана Брнабић се огласила о новој Куртијевој измишљотини

Foto: Tanjug

- Laž i samo laž od strane Aljbina Kurtija. Dve decenije Beograd je finansijski podržavao potrošnju električne energije na severu KiM i, primera radi, od novembra 2009. do decembra 2020. godine za te namene smo izdvojili 171 milion evra. Zato neka Kurti nađe drugačiji izgovor za to što mu je kasa prazna i neka prestane da laže i kriminalizuje Srbe. Dodatno, jedina odgovorna za nesprovođenje energetske Mape puta jeste Priština koja ne želi da dodeli Elektroseveru distributivne usluge. Priština, stop fake news! - napisao je Petković na Tviteru.

O lažima Kurtija oglasila se i premijerka Srbije Ana Brnabić.

- Ovo je samo jedan primer razmera i smelosti laži Aljbina Kurtija. Može li se zamisliti u kojoj meri laže o stvarima koje je teže proveriti, a koje su manje očigledne (i koje su manje poznate) od ovoga? Brutalno - napisala je premijerka na Tviteru.

BONUS VIDEO: Satelitski snimci lokacija u Turskoj u blizini epicentra zemljotresa

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (154)