NEDELJA SA PREDSEDNIKOM: “Srbija će, uprkos poteškoćama, nastaviti da raste i napreduje” (VIDEO)

Novosti online

12. 02. 2023. u 09:58

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagram nalogu “budućnostsrbijeav” kako je izgledala njegova radna nedelja.

НЕДЕЉА СА ПРЕДСЕДНИКОМ: “Србија ће, упркос потешкоћама, наставити да расте и напредује” (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Instagram/buducnostsrbijeav

– Proteklu nedelju je, van svake sumnje, obeležio katastrofalni zemljotres u Turskoj i Siriji. Srbija je među prvima uputila pomoć, što će i nastaviti da čini prema svojim mogućnostima.

U razgovoru sa ambasadorima zemalja Kvinte pri OEBS još jednom sam ukazao na neophodnost ispunavanja do sada preuzetih obaveza. Srbija će, uprkos svim poteškoćama koje nas očekuju, nastaviti da raste i napreduje, brže i snažnije, za dobrobit svih svojih građana, i mladih i starih.

Zato sam na skupu povodom obeležavanja 100 godina penzijskog sistema u Srbiji sa našim starijim sugrađanima razgovarao o pogodnostima koje mogu da očekuju u predstojećem periodu. To je naš najmanji znak zahvalnosti za razumevanje, disciplinu i požrtvovanost koju su pokazali tokom teških, ali uspešno sprovedenih reformi.

Pobediće Srbija! – napisao je Vučić na Instagramu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (163)

PONOSAN NA NAŠU VOJSKU: Vućić na Pešteru sa pripadnicima Vojske Srbije (FOTO)