"NE VERUJEMO NA REČ POSLE 10 GODINA LAŽI" Predsednik Vučić o izjavama Konjufca da je formiranje ZSO nemoguće

Novosti Onlajn

09. 02. 2023. u 13:14

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas da je predsednik skupštine privremenih prištinskih institucija Glauk Konjufca, kada je izjavio da je formiranje Zajednice srpskih opština nemoguće, rekao samo ono što svi politički predstavnici Albanaca u Prištini misle.

НЕ ВЕРУЈЕМО НА РЕЧ ПОСЛЕ 10 ГОДИНА ЛАЖИ Председник Вучић о изјавама Коњуфца да је формирање ЗСО немогуће

Foto: Novosti

Vučić je u Kuršumlijskoj banji, odgovarajući na pitanja novinara, kazao da ne veruje u njihovo "prenemaganje u kojem oni tobož prihvataju planove u kojim bi mi trebalo da im pustimo da uđu u UN".

- A onda će oni tobož da formiraju ZSO. Ne verujemo na reč posle 10 godina laži. To je očekivana izjava, očekivana reakcija i čestitam im na tome što su konačno bili iskreni. Znam da godinama nikada nisu planirali i ne planiraju da formiraju ZSO. A sada da vidimo šta će da rade Amerikanci, Evropljani i svi ostali - kazao je predsednik. Poručio je da ako misle da o nečemu ozbiljno razgovaraju, onda mora prvo da se implementira Zajednica srpskih opština u potpunosti u skladu sa četiri sporazuma već potpisana i prihvaćena u Briselu.

BONUS VIDEO: PREDSEDNIK SRBIJE U KURŠUMLIJSKOJ BANjI Vučić prisustvuje otvaranju rekonstruisanog hotela

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (124)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere