RAZORNI ZEMLJOTRES OSTAVIO JE OGROMNU PRAZNINU U ŽIVOTIMA LJUDI! Vučić se upisao u knjigu žalosti: Iskreno saosećamo sa turskim prijateljima

Novosti online

09. 02. 2023. u 10:46

PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić upisao se u knjigu žalosti u ambasadi Republike Turske u Beogradu povodom razornog zemljotresa koji je odneo ogroman broj života.

РАЗОРНИ ЗЕМЉОТРЕС ОСТАВИО ЈЕ ОГРОМНУ ПРАЗНИНУ У ЖИВОТИМА ЉУДИ! Вучић се уписао у књигу жалости: Искрено саосећамо са турским пријатељима

Foto: Printskrin Instagram/buducnostsrbijeav

 - Ovaj razorni zemljotres ostavio je ogromnu prazninu u životima mnogih porodica i ispunio ih tugom. Republika Srbija i njeni građani iskreno saosećaju sa turskim prijateljima u ovim trenucima bola i tuge. Koristim ovu priliku da uputim najdublje saučešće Republici Turskoj i svima koji su izgubili svoje voljene - piše na Instagram profilu buducnostsrbijeav.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (247)

IZVIĐAČKA ČETA ISPUNILA SVOJE ZADATKE: Sjajn prikaz Vojske Srbije na Pešteru (VIDEO)