VUČIĆ: Na političkoj sceni vole da glume žrtve, u politici ne sme da bude foliranja

Novosti online

07. 02. 2023. u 18:54

ALEKSANDAR Vučić, predsednik Srbije, gostuje u Nacionalnom dnevniku na Televiziji Pink. Između ostalog, tokom razgovora dotakao se i teme ćutanja SPS-a.

ВУЧИЋ: На политичкој сцени воле да глуме жртве, у политици не сме да буде фолирања

Foto: Printscreen/TV Pink

Novinarka je upitala Vučića da li mu je u Skupštini Srbije uši zaparala tišina SPS. Predsedik je potom rekao da svi na političkoj sceni vole da glume žrtve, i onda postavio pitanje koliko je puta pomenut Briselski sporazum u Skupštini negativno.

- 190 puta, i svaki put sam ja pomenut kao krivac, a ne onaj koji ga je potpisao. I ja nemam problem sa time. Kada je potpisan, ja sam otišao u Mitrovicu da ga branim. Ja mislim da u politici ne sme da bude foliranja, čak i kada je teško i loše morate biti otvoreni. Na dnevnim nivou ima 180 tekstova objavljenih protiv mene u mejnstrim medijima. Samo kod njih, ne u ovom ludilu, kod Brkića i tako dalje. A recite mi koliko ima negativnih tekstova o toj političkoj partiji. A ja na kraju diktator? I tako sam diktator od Tadića, Koštunice, Miloševića i ostalih, koji nikada nisu bili na Skupštinskim rasppravama - kaže on.

BONUS VIDEO: 

SKANDAL Poslanik SPS za vreme sednice o KiM gledao filmove za odrasle

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (116)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda