IMAM PETORO DECE, OSTAJEM NA SVOM OGNJIŠTU: Otac ranjenog Bobana - Albanci su jutros nastavili sa provokacijama

D. Z.

04. 02. 2023. u 11:56

SIN mi je dobro, ušili su mu ranu ali je još u bolnici. Iako je policija uhapsila svu trojicu napadača, dvojicu maloletnika su pustili a onog starijeg od 46 godina su zadržali. Strašno je to što su mog sina, koji uopšte nije problematičan, napali iz čistog mira dok je šetao psa.

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

foto privatna arhiva

Ovim rečima Ivica Đuzić otac devetnaestogodišnjeg Bobana iz Mogile u kosovskom pomoravlju pojašnjava da su njegovog sina trojica Albanaca iz susestva napala juče popodne iz čistog mira pri čemu ga je jedan izboo nožem u predelu leđa.

I dok ističe da su komšije Albanci i jutros nastavili sa provojacijama jer se jedan od vojice maloletnika šetao ispred njihove kuće, Ivica pojašnjava da u domaćinstvu živi sa roditeljima, suprugom i petoro dece.

- Iako ni najstariji sin od 21 godinu ni devetnaestogodišnji Boban ni zaposleni i živimo samo od socijale i penzije mog oca ne nameravam da napustim ognjište-poručuje Ivica koji je od svoje države Srbije zahtevao smao advokata koji bi za zastupao pred sudom protiv nasilnika koji su ranili njegovog sina.

Inače, po saznanjima "Novosti" država je odmah reagovala a Kancelarija za Kosovo i Metohiju obezbediće advokata koji će ga zastupati pred sudom

Otac kaže da je zahvalan državi i da mu je vest o angažovanju advokata preneo predsednik Privremenog organa Srđan Nikolić.

Boban Đuzić ima dve ubodne rane nanete nožem u predelu leđa i van životne opasnosti je a zbrinut je u bolnici u Pasjanu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (8)

ENERGETSKA EFIKASNOST: Naša zajednička odgovornost i korist