UHAPŠENOM SRBINU NA KIM ZDRAVSTVENO STANJE SVE GORE: Kurtijevi teroristi ne mare za bolesnog Trajkovića

Novosti onlajn

03. 02. 2023. u 13:37

ADVOKAT Dejan Vasić koji zastupa uhapšenog Slađana Trajkovića, bivšeg pripadnika kosovske policije, kaže da će zbog pogoršanog zdravstvenog stanja Trajkovića hitno tražiti meru kućnog pritvora.

УХАПШЕНОМ СРБИНУ НА КИМ ЗДРАВСТВЕНО СТАЊЕ СВЕ ГОРЕ: Куртијеви терористи не маре за болесног Трајковића

Foto: Privatna arhiva

- S obzirom na pogoršanje zdravstvenog stanja Slađana Trajkovića danas ću hitno uložiti zahtev za vanredno preispitivanje zakonitosti njegovog pritvora bazirajući se na njegovo zdravstveno stanje koje zahteva posebnu negu od strane lekara u Zdravstvenom centru Kosovska Mitrovica - rekao je Vasić.

Vasić kaže da će u zahtevu tražiti meru kućnog pritvora i da to ne bi bio usamljeni slučaj u sudskoj praksi na tzv. Kosovu.

- Zbog dosadašnje prakse sudova na Kosovu, gde osumnjičeni kaznu izdržavaju u kućnom pritvoru, sudu sam dostavio sva imena ovakvih slučajeva - dodao je Vasić.

Slađan Trajković je uhapšen 15. decembra u Bošnjačkoj mahali u Severnoj Mitrovici. On se tereti za navodni ratni zločin protiv civilnog stanovništva. Osnovni sud u Prištini produžio mu je sredinom januara meru pritvora na još dva meseca.

BONUS VIDEO: OTIMAJU NAM DEDOVINU, A VREBAJU I SNAJPERIMA - Srbi kod Leposavića odlučni u nameri da odbrane svoje

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda