BRNABIĆ: Opozicija pet puta više izgovorila reč Poslovnik od reči Kosovo

Novosti online

02. 02. 2023. u 16:38

PREMIJERKA Srbije Ana Brnabić ukazala je na to da su poslanici Dveri, Zavetnika i Novog DS S, tokom današnje skupštinske sednice posvećene Kosovu i Metohiji, najmanje pet puta češće izgovorili reč "Poslovnik" od reči "Kosovo".

БРНАБИЋ: Опозиција пет пута више изговорила реч Пословник од речи Косово

Foto Tanjug

 - Ima nečeg fascinantnog u ovome što smo videli u Skupštini - sramotnog, ali fascinantnog: Dveri+Zavetnici+DS S (jednom rečju "ljubitelji Jane") su tokom rasprave najmanje 5 x češće izgovorili reč "Poslovnik" od reči "Kosovo". Stranci misle da je "patriotska" reč za Kosovo "Poslovnik - napisala je Brnabić na svom Tviter nalogu. 

Istakla je da se svim srcem se nada, zbog Srbije, a pre svega zbog budućih generacija, da je u Narodnoj skupštini, pored, kako je navela, onih "neodgovornih, krajnje bahatih i nesavesnih", bilo poslanika iz redova opozicije koji su želeli i umeli da čuju izlaganje predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Brnabić je navela da je Vučićevo obraćanje u svakom smislu bilo "pametno i promišljeno, odgovorno i istorijsko". "Srpski političari, danas i u budućnosti, iz njega mogu mnogo da nauče o politici, odgovornosti i ljubavi prema državi i narodu. Jedinstvo, pamet i odgovornost su nam danas najpotrebniji", poručila je Brnabić. U Skupštini Srbije danas je došlo je do incidenta kada su nakon skandiranja poslanici opozicionih stranaka prekinuli obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića. U incidentu su učestvovali poslanici Dveri, Narodne stranke, zavetnika i DS S-a, koji su skandiranjem ometali Vučića i govorili "Izdaja", a zatim su krenuli ka predsedniku. Nakon toga su ustali poslanici SNS-a i došlo je do koškanja između poslanika SNS-a i obezbeđenja sa poslanicima opozicije.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je za to vreme sedeo, pozvao je poslanike SNS da budu mirni i dozvole opoziciji da "pokaže svoje lice".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (1)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade