VUČIĆ OPOZICIJI: Da li stvarno mislite da mene možete da dekoncentrišete?

Novosti online/M.Stevanović

02. 02. 2023. u 11:47

PREDSEDNIK Skupštine Vladimir Orlić morao je tokom obraćanja predsednika Vučića da opomene, zbog nedoličnog ponašanja, određene poslanike opozicije koji su dobacivali tokom Vučićevog izlaganja.

ВУЧИЋ ОПОЗИЦИЈИ: Да ли стварно мислите да мене можете да деконцентришете?

FOTO TANJUG/ ZORAN ZESTIC

Pred kraj obraćanja ponovo je bilo dobacivanja i ometanja iz redova opozicije, na šta je predsednik odreagovao. 

- Ja ne znam da li vi zaista mislite da svojim dobacivanjem i poprilično glupim pošalicama i upadicama čak nekoga i ometate osim što mi date priliku da vam se na još 30 sekundi obratim i pokažem narodu kakvi ste. Da li stvarno mislite da mene možete da dekoncentrišete? Da li mislite da je to pristojno prema građanima koji slušaju pa makar mislili sve najgore. Ili je pristojnost nešto što kao srednje ime nikada ne biste uzeli? Ja tu da vam pomognem ne mogu - rekao je predsednik. 

- Ja sam pokušao da vam ponudim konsultacije, mislio sam da su nekako svi osetili ono što nam se zbiva, da vam kažem neke detalje koje nisam mogao ni danas da vam kažem, jer ne mogu o svim stvarima javno da govorim. Od najmanje pet poslaničkih grupa sam dobio odgovor da ih ne interesuje i da ih zanima samo sednica Skupštine, kao da su njihovi predsednici ili oni dolazili nekada u Skupštinu, a da vas podsetim, nisu nikada, kao da je to moja dužnost da radim svaki dan - ja sam rekao doći ću, nema problema, odgovaraću na pitanja poslanika. Žao mi je što niste hteli da čujete sa kakvim se problemima Srbija suočava, što niste želeli da dobijete informaciju više, što vas to nije zanimalo. Kada nešto bude trebalo da se usvaja, ako do toga dođe, onda će o tome da odlučuje Skupština, a onda ćemo da vidimo kako će stvari da idu dalje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (144)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju