"ISTORIJSKO OBRAĆANJE VUČIĆA" Brnabić: Nadam se da je bilo poslanika iz redova opozicije koji su umeli da čuju izlaganje predsednika

Novosti online

02. 02. 2023. u 11:31

PREMIJERKA Ana Brnabić reagovala je na današnje ponašanje opozicije u Skupštini Srbije, gde je u toku posebna sednica na čijem je dnevnom redu Izveštaj o pregovorima sa Prištinom.

ИСТОРИЈСКО ОБРАЋАЊЕ ВУЧИЋА Брнабић: Надам се да је било посланика из редова опозиције који су умели да чују излагање председника

Foto: Tanjug/Vlada Republike Srbije/Slobodan Miljević

- Svim srcem se nadam, zbog Srbije, a pre svega zbog budućih generacija, da je u Narodnoj skupštini, pored onih neodgovornih, krajnje bahatih i nesavesnih, bilo poslanika iz redova opozicije koji su želeli i umeli da čuju izlaganje predsednika Aleksandra Vučića o stanju i situaciji na KiM - napisala je premijerka na Tviteru.

Brnabićeva je dalje navela:

- U svakom smislu obraćanje predsednika bilo je pametno i promišljeno, odgovorno i istorijsko. Srpski političari, danas i u budućnosti, iz njega mogu mnogo da nauče o politici, odgovornosti i ljubavi prema državi i narodu. Jedinstvo, pamet i odgovornost su nam danas najpotrebniji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (113)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega