JOŠ JEDNOM SMO DANAS POSVEDOČILI LETEĆEM CIRKUSU OPOZICIJE: Petković reagovao na sramne prozivke na račun predsednika Vučića

Novosti online

28. 01. 2023. u 16:54

DR Petar Petković, član Predsedništva Srpske napredne stranke, regovao je na okupljanje i sramne prozivke opozicije na račun predsednika Aleksandra Vučića.

ЈОШ ЈЕДНОМ СМО ДАНАС ПОСВЕДОЧИЛИ ЛЕТЕЋЕМ ЦИРКУСУ ОПОЗИЦИЈЕ: Петковић реаговао на срамне прозивке на рачун председника Вучића

foto Kancelarija za KiM

 - Još jednom smo danas posvedočili letećem cirkusu opozicije koja umesto ozbiljne rasprave o Kosovu i Metohiji koja bi se vodila u institucijama želi predstavu i publicitet pred kamerama i to na ulici.

Još jednom su danas Jovanović, Obradović, Stamenkovski i njihovi posilni pokazali bezidejnost i nulti osećaj za život i probleme srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, kao i potpuno odsustvo odgovornosti kada je reč o najvažnijem državnom i nacionalnom pitanju.

Iako ih je Aleksandar Vučić pozvao na konsultacije i razgovore o Kosovu i Metohiji, oni su to uz huku i buku odbili da bi samo nekoliko dana kasnije došli da protestuju ispred Predsedništva u kom nisu želeli da razgovaraju, ali žele da prave predstave za kamere?

Idemo dalje. Zatražili su sednicu Skupštine o Kosovu i Metohiji na kojoj bi raspravljali o situaciji u našoj južnoj pokrajini i najnovijim pritiscima na Beograd. Kada je sednica zakazana i to već za sledeću nedelju, ponovo su izabrali ulicu umesto insitucije pa organizovali protest i pre zasedanja Narodne skupštine Republike Srbije?

Toliko o njihovom poštovanju ove važne državne institucije, u kojoj više vremena provode po restoranima i kuloarima nego na zasedanjima i raspravi.

Iz svega navedenog jasno je da srpska opozicija ne želi da se bavi problemima i životom našeg naroda na Kosovu i Metohiji već želi da njihove probleme po ko zna koji put iskoriste za napad na Aleksandra Vučića i pokušaj njegovog rušenja na ulici, jer na izborima nemaju apsolutno nikakve šanse. I to ga su itekako svesni! - navodi se u saopštenju Petra Petkovića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (81)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)