TORBICA POKRET SOCIJALISTA ODGOVORIO OPOZICIJI: Spremni su da se udruže i sa crnim đavolom ako će to da ih dovede na vlast

Novosti online

28. 01. 2023. u 16:02

POTPREDSEDNIK PS-a i narodni poslanik Bojan Torbica izjavio je danas da su se ispred zgrade Predsedništva na Andrićevom vencu danas okupile lažne patriote, ali istinski politički lešinari, uvek spremni da trguju sudbinom sopstvene države i naroda zarad ostvarivanja ličnih interesa i ciljeva.

ТОРБИЦА ПОКРЕТ СОЦИЈАЛИСТА ОДГОВОРИО ОПОЗИЦИЈИ: Спремни су да се удруже и са црним ђаволом ако ће то да их доведе на власт

Foto: Pokret socijalista

- Sramotno je i bedno da oni koji su umalo izgubili Kosovo i Metohiju i  pustili na slobodu dve hiljade šiptarskih terorista, među njima i Kurtija i braću Mazreku koji su silovali srpsku devojčicu, danas na Andrićevom vencu kao najgori lešinari drže lekcije Aleksandru Vučiću, čoveku koji je pitanje Kosova i Metohije vratio za pregovarački sto i za čije vreme vlasti su mnoge zemlje povukle priznanje Kosova. 

Od koga će Srbiju da brane oni koji su krali pare iz srpskih svetinja i oni koji se pre podne zaklinju nad kosovskim grumenom, a uveče nad kolumbijskim prahom? Traže politički lešinari da predsednik Aleksandar Vučić prekine razgovore, da ostavi Srbe sa Kosova i Metohije na milost i nemilost Kurtija, da odustane od formiranja Zajednice srpskih opština, da ćuti na maltretiranje i pokušaje ubistava Srba samo zato što su Srbi. E, pa neće, zato što naš predsednik nije ni slabić, ni kukavica, ni neobavešten. 
Pokret socijalista ima apsolutno i jedino poverenje u predsednika Srbije Vučića, ubeđeni smo da će predsednik Vučić pronaći najbolje rešenje za očuvanje Kosova i Metohije i Srba koji tamo žive. Video je srpski narod nakon izbora da ni Milici Zavetnici, ni Bošku Obradoviću, ni Milošu Jovanoviću, ni nesrećnom Samardžiću i POKS-u politika i data obećanja nisu važni i da su spremni da se udruže i sa crnim đavolom ako će to da ih dovede na vlast. 
Samo neka ove lažne patriote ne brane Srbiju i Srbe, jer kad god su oni branili Srbiju, Srbija je bivala sve manja i siromašnija", poručio je Bojan Torbica potpredsednik Pokreta socijalista.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a