VJERICA RADETA O AMERIČKIM SANKCIJAMA KOJE SU JOJ UVEDENE: Nastavljam političku borbu u punom kapacitetu, nisu me poremetili

S. R.

27. 01. 2023. u 19:34

POTPREDSEDNICA SRS Vjerica Radeta kaže da su sankcije koje su joj uvele SAD besmislene.

ВЈЕРИЦА РАДЕТА О АМЕРИЧКИМ САНКЦИЈАМА КОЈЕ СУ ЈОЈ УВЕДЕНЕ: Настављам политичку борбу у пуном капацитету, нису ме пореметили

Foto: N.Fifić

- Toliko su me pogodile te sankcije koje su mi uveli da ne znam šta ću sa sobom - kaže ironično Radeta.

Ističe da nije ni nameravala da ide u SAD, a i da tamo nema ništa od imovine.

- Zaista je to jedna budalaština i pokazuje koliko oni samo traže nešto da Srbiji stave na dušu. Prosto je neverovatno. Nisam iznenađena, imajući u vidu da su oni na sve spremni, ali nisam ni očekivala da ću biti među prvima u Srbiji kojoj su uvedene američke sankcije - kazala je ona.

Ističe da će nastaviti najnormalnije nastaviti svoje političko delovanje i da ne oseća pritisak.

- Nastavljam političku borbu sa svojom strankom u punom kapacitetu kao i do sada. Nisu me poremetili, niti će - rekla nam je Vjerica Radeta.

Podsećamo, SAD su uvele sankcije Vjerici Radetu i Petru Jojiću, istaknutim članovima SRS.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

TENKOVI KAO PONOS SRBIJE: Pogledajte demonstraciju sile na Pešteru (VIDEO)