"VAŽNO NAM JE DA SMO SASLUŠALI POTREBE NAŠIH HEROJA I DA ĆEMO IM POMOĆI": Predstavnice Kancelarije za KiM obišle u Štrpcu Stefana i Miloša

Novosti online

25. 01. 2023. u 16:20

ZAMENICA direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Dušica Nikolić i pomoćnica direktora Milena Parlić, posetile su danas Štrpce i obišle Stefana i Miloša Stojanovića, koji su za Badnji dan upucani u Gotovuši kod Štrpca.

ВАЖНО НАМ ЈЕ ДА СМО САСЛУШАЛИ ПОТРЕБЕ НАШИХ ХЕРОЈА И ДА ЋЕМО ИМ ПОМОЋИ: Представнице Канцеларије за КиМ обишле у Штрпцу Стефана и Милоша

Foto: Kancelarija za KiM

One su sa povređenim mladićima i njihovim porodicama, zajedno sa Daliborom Jevtićem, razgovarale o pomoći Kancelarije za KiM i prenele im da će, u okviru svojih mogućnosti, Kancelarija rešiti one probleme koje su izneli kao najurgentnije, saopštila je Kancelarija za KiM. 

Porodica Stefana Stojanovića izrazila je potrebu da im Kancelarija pomogne u vidu građevinskog materijala za adaptaciju fasade kuće i neophodnu stolariju, dok je sa šestočlanom porodicom Miloša Stojanovića razgovarano o ekonomskoj pomoći.

Foto: Kancelarija za KiM

 - Važno nam je da smo saslušali potrebe naših heroja i da ćemo im kao Kancelarija pomoći. To je poruka koju danas prenosimo ovde u Štrpcu i u ime direktora Petra Petkovića i Vlade Srbije i da ćemo pomoći sve što je u našoj mogućnosti. Želim da u ime svih nas izrazim i veliko poštovanje za naše heroje, za njihovu hrabrost i snagu da prođu kroz šta su prošli. Kancelarija će naći način da pomogne i njima i našim Štrpčanima i ovo je poruka i potvrda da samo zajedničkim snagama možemo da rešavamo sve - istakla je Dušica Nikolić, zamenica direktora Kancelarije za KiM. 

U nastavku posete, Nikolićeva i Parlićeva obišle su i porodice Sibinović i Stojanović, kojima je usled kvara na elektroinstalacijama izgorela kuća i već im je stigla pomoć za sanaciju krova, uz ostalu pomoć koja treba da stigne.

Prethodno, Parlićeva i Nikolićeva podelile su mališanima u Predškolskoj ustanovi „Šarsko lane“ svetosavske paketiće i prigodne poklone i družile se s našim najmlađima.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

PONOSNA NA SINA: Srna Lango ponosna na svoje dete