IZREŠETAN AUTOMOBIL SRBINA U LEPOSAVIĆU: Ovo je vozilo u kojem se nalazio Miljan kada je ROSU otvorila vatru na njega (FOTO)

Novosti onlajn

23. 01. 2023. u 15:26

SRBIN Miljan D. (37), koji je zadobio prostrelnu ranu grudnog koša kada su jutros, oko 11 sati, pripadnici ROSU otvorili vatru na vozilo u kojem je bio na Bistričkom mostu, na magistralnom putu Kosovska Mitrovica - Leposavić, zbrinut je u opštoj bolnici „Studenica“ u Kraljevu.

ИЗРЕШЕТАН АУТОМОБИЛ СРБИНА У ЛЕПОСАВИЋУ: Ово је возило у којем се налазио Миљан када је РОСУ отворила ватру на њега (ФОТО)

Foto: Novosti

"Novosti" su došle u posed fotografija na kojima se vidi kako je izrešetano vozilo u kojem je u trenutku napada bio Miljan. 

Podsetimo, Miljan D. je danas oko 11 časova teško ranjen kada su pripadnici ROSU otvorili vatru na vozilo u kom je bio na Bistričkom mostu, na magistralnom putu Kosovska Mitrovica - Leposavić. Njegov suvozač Dušan S. pukom srećom je prošao bez povreda, dok je čitav automobil izrešetan.

Foto: Novosti

Prema rečima dr Zorana Mrvića, direktora ustanove u Kraljevu, u koju je Miljan primljen, stanje primljenog pacijenta je stabilno.

- Oko 14.10 kolima Hitne pomoći iz Leposavića dovezen je pacijent star 37 godina sa prostrelnom ranom levog grudnog koša. Osim šoksnog stanja on je trenutno bez vitalno ugroženih simptoma, ali sa teškom telesnom povredom. Trenutno se radi dodatna dijagnostika, skener i ostalo, nakon čega će biti smešten na Odeljenje intenzivne nege i odradiće se primarna obrada rane i sve ostalo što zahteva naš protokol – rekao je dr Zoran Mrvić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

VAŽAN SASTANAK: Vučić danas sa DŽejmsom OBrajanom