NASTAVLJA SE TEROR NAD SRBIMA: Policija lažne države i dalje zabranjuje ulazak sa KM tablicama

Novosti online

22. 01. 2023. u 19:13

TZV. kosovska policija je na administrativnom prelazu Jarinje nastavila da zabranjuje ulazak vozilima sa KM registarskim tablicama.

НАСТАВЉА СЕ ТЕРОР НАД СРБИМА: Полиција лажне државе и даље забрањује улазак са КМ таблицама

Foto D. Milovanović

Policija lažne države je danas pre podne čak na ulazu u severni deo Kosovske Mitrovice branila ulaz vozilima sa KM tablicama.

Na ulazu na KiM iz pravca Raške stvorene su velike kolone, čemu je verovatno doprineo i odron na putu, pa je otvorena samo jedna traka ka KiM.

Tzv. kosovska policija je pre dva dana počela da zabranjuje ulazak na KiM vozilima sa KM tablicama, ako im je registracija produžena nakon sporazuma Beograda i Prištine o registarskim oznakama dogovorenim 23. novembra u Briselu.

BONUS VIDEO: Dečak Stefan Stojanović iz Štrpca izašao iz bolnice u Gračanici

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina