SVAKO TREBA DA POGLEDA OVAJ SNIMAK: Brnabić o pravoj slici situacije na KiM - Ovo je Stefan. Ima 11 godina.

Novosti online

06. 01. 2023. u 20:15

PREMIJERKA Ana Brnabić objavila je na Tviteru snimak preplašenog malog Stefana Stojanovića koga je lokalni Albanac danas pokušao da ubije i to na Badnji dan.

СВАКО ТРЕБА ДА ПОГЛЕДА ОВАЈ СНИМАК: Брнабић о правој слици ситуације на КиМ - Ово је Стефан. Има 11 година.

Foto: Printskrin

- Ovo je Stefan. Ima 11 godina. Na njega je pucano danas, na pravoslavni Badnji dan, samo zato što je Srbin. Pored njega, pucano je i na još jednog mladog Srbina Miloša koji ima 21 godinu. Svako treba da odvoji dva minuta da pogleda ovaj snimak. Ova slika je pravo lice situacije na KiM - napisala je na Tviteru Ana Brnabić.

Srpski dečak i njegov rođak Stefan S. (11) i Miloš S. (21) ranjeni su danas u Gotovuši kod Štrpca kada je na njih, bez ikakvog povoda, iz vozila u pokretu pucao lokalni Albanac.

Hirug Božidar Odalović u Gračanici, kazao je da su Miloš i Stefan van životne opasnosti, nakon izvršene hiruške intervencije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

RUSI UPOZORAVAJU: Zapad hoće rušenje Vučića!

RUSI UPOZORAVAJU: Zapad hoće rušenje Vučića!

AMBASADOR Rusije u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko ocenio je danas da je poklapanje eskalacije situacije na Kosovu i Metohiji sa protestima u Beogradu „očigledan pritisak“ na srpsko rukovodstvo i da je „cilj Zapada promena politike Srbije“.

03. 06. 2023. u 15:03

Komentari (13)

AMERI GLEDAJU I NE VERUJU: Nikola Jokić ih je sve zapanjio i ne mogu da dođu sebi