"U CIRKUSU NEMA NI VUČIĆA, NI VUKA" Vučićev odgovor na skandalozni tekst nemačkog "Cajta" - "To im je lekcija za sva vremena"

Novosti onlajn

04. 01. 2023. u 19:10

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić na današnjoj godišnjoj konferenciji reagovao je na skandalozan tekst nemačkog "Cajta".

У ЦИРКУСУ НЕМА НИ ВУЧИЋА, НИ ВУКА Вучићев одговор на скандалозни текст немачког Цајта - То им је лекција за сва времена

TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ

- Kažu da moram da uvedem sankcije Rusiji. E pa baš vam hvala što se tako mešate u naše stvari. Kažu moram da pregovaram. A mi pregovaramo, a trebalo je da ih izveste Lajčak i Borelj. Sa njihovim bahatim derištem. A taj Luderer, što je pisao tekst, ne piše da moraju da udare na mene zato što imam kuće i račune u inostranstvu. Ja to nemam, meni to ne treba i ne interesuje me. Moj san i život je Srbija -rekao je predsednik. 

- Sve se svodi na moju politiku, slobodarsku i nezavisnu politiku. Da vam ispričam ovako. Moju ćerku sam pre nekih 15 godina vodio u cirkus. Vukana još nisam. Ali sam zapamtio koja je najveća životinja. To je slon. A najjači je tigar. Ja sam se u cirkusu nagledao i slona i tigra. A kada govore o pripitomljavanju Vučića, ja još vuka nisam video u cirkusu. Ni vučića ni vuka. To im je lekcija za sva vremena - zaključio je Vučić. 

Podsetimo, u tekstu koji potpisuje novinar Ulrih Ladurner ogoljen je čitav arsenal političkih ucena kojima bi, prema mišljenju autora, trebalo da pribegne politički zapad ni bi li slomio predsednika Srbije koji se skoro godinu dana drži principijelnog stava - ne uvodi sankcije Ruskoj federaciji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (247)

PROVERITE PO FIOKAMA: Ako imate ove telefone možete zaraditi hiljade evra