GUJON: Volonteri "Solidarnost za Kosovo" završili još jedan naporan, ali lep dan

Novosti onlajn

02. 01. 2023. u 20:20

DIREKTOR Uprave za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu Arno Gujon objavio je slike volontera humanitarne organizacije "Solidarnost za Kosovo" kako dele poklone deci na Kosovu.

ГУЈОН: Волонтери Солидарност за Косово завршили још један напоран, али леп дан

Foto: Printskrin/Tviter/Arno Gujon

- Dok završavaju još jedan naporan ali lep dan, fotografije sa terena pristižu iz enklava Banje, Suvo Grlo, Crkolez, Zebince, Izvor, Bostane, Prekovce, Orahovac, Velika Hoča, Donja Bitina, Gotovuša, Štrpce, Šilovo, Veliko Ropotovo i Bosce - napisao je Gujon na Tviteru.

Tradicionalni božićni konvoj humanitarne organizacije "Solidarnost za Kosovo" stigao je u srpske sredine na Kosovu pre 31. decmbra, a deset francuskih volontera dopremilo je 12 tona pomoći čija vrednost prelazi 90.000 evra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)