VUČIĆ: Albanci digli borbenu gotovost, preduzeću sve mere da zaštitimo naš narod i sačuvamo Srbiju

Novosti online

26. 12. 2022. u 20:52 >> 20:58

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je činjenicu da je patrijarhu Porfiriju zabranjen ulazak na Kosovo i Metohiju od strane Prištine i istakao da će preduzeti sve mere da zaštiti naš narod, posle odluke Prištine da podigne borbenu gotovost.

ВУЧИЋ: Албанци дигли борбену готовост, предузећу све мере да заштитимо наш народ и сачувамо Србију

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

- Sve dajemo od sebe da sačuuvamo mir i stabilnost. Nažalost, nas nisu hteli da slušaju, ili ih nije mnogo ni interesovalo da nas čuju. Danas je i patrijarhu srpskog gospodinu Porfiriju zabranjen ulazak na Kosovo i Metohiju. Nikada se to u istoriji nije dogodilo. I baš ih briga. Besmisleno saopštenje, nevažno... Ali će i dalje da govore samo o srpskim barikadama  koje su samo znak nezadovoljstva i borbe srpskog naroda da budu svoji na svome i ništa više. U skladu sa tim, želim da vas obavestim da smo u teškoj situaciji, ali da ćemo dati sve od sebe i da ćemo brinuti na svaki način kako da sačuvamo mir i stabilnost i ne samo to, kako da zaštitimo naš narod na severu Kosova i Metohije. U skladu sa tim, a posle naoružavanja Albanaca i posle podizanja njihove borbene gotovosti, preduzeću sve mere da zaštitimo naš narod i sačuvamo Srbiju - rekao je Vučić na Instagramu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (123)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba