OPET VARNICE U OPOZICIJI: Rat Đilasa i Aleksića zbog izbora u Beogradu

Novosti online

24. 12. 2022. u 21:57

PONOVO sevaju varnice u srpskoj opoziciji. Ovog puta u "klinču" su se našli lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas i šef poslaničke grupe Jeremićeve Narodne stranke Miroslav Aleksić. I to zbog izbora u Beogradu koji nisu ni zakazani.

ОПЕТ ВАРНИЦЕ У ОПОЗИЦИЈИ: Рат Ђиласа и Алексића због избора у Београду

Foto: Igor MarinkovićPrintskrin RTS

Na pitanje da li će se Narodna stranka odgovoriti na poziv predsednika SSP-a Dragana Đilasa opoziciji o tome da li hoće izbore u Beogradu na proleće, šef poslaničke grupe ove stranke u Skupštini Srbije Miroslav Aleksić rekao je za portal Nova.rs da ne razume pravo Dragana Đilasa da ih poziva na "neke izbore koje je on dogovorio s Vučićem".

- Naravno da smo mi kao Narodna stranka spremni za izbore i želimo ih kad god, na bilo kom nivou i što pre, ali to je interni dogovor njega i Vučića. Ne znam da li će postojati uslovi da se oni održe, ali spremni smo, učestvovaćemo na njima. Trudimo se da ih bude što pre jer svaki dan na vlasti SNS i Aleksandra Vučića stvara nesagledivo loše posledice po građane Srbije - rekao je Aleksić.

Đilas je odmah odgovorio Aleksiću i naveo da ne razume zašto je bilo kome u opoziciji ko je za promenu vlasti u Beogradu problem da traži izbore.

- Nisam pozivao na izbore koje sam dogovorio sa Vučićem, kako je to, svestan činjenice da ne govori istinu, rekao Miroslav Aleksić - kazao je Đilas za isti portal.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega