POSLEDICE BEZUMNIH POTEZA PRIŠTINE Momirović: Nadležne inspekcije prijavljuju da se na severu KiM bližimo kritičnoj tački

Tanjug

15. 12. 2022. u 10:51

NADLEŽNE inspekcije prijavljuju da se na severu KiM bližimo kritičnoj tački kada je reč o snabdevenosti osnovnih životnih namirnica i goriva, izjavio je danas ministar unutrašnje i spoljne trgovine Tomislav Momirović.

ПОСЛЕДИЦЕ БЕЗУМНИХ ПОТЕЗА ПРИШТИНЕ Момировић: Надлежне инспекције пријављују да се на северу КиМ ближимо критичној тачки

Foto: Novosti

"Nažalost, nadležne inspekcije prijavljuju da se na severu KiM bližimo kritičnoj tački kada je reč o snabdevenosti osnovnih životnih namirnica i goriva. Zbog bezumnih poteza privremenih institucija u Prištini situacija sa snabdevanjem osnovnih životnih namirnica je i više nego zabrinjavajuća. Naši pokazatelji govore da bi se to moglo desiti već za nekoliko dana", rekao je Momirović Tanjugu.

Momirović je pozvao privremene institucije u Prištini da svoje delovanje usklade sa sporazumima koje su sami prihvatili i potpisali kako bi se stvorili uslovi za normalno snabdevanje građana Kosovske Mitrovice i drugih opština na severu KiM.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024