PETKOVIĆ: Rašića i Trajkovićku za Kurtijeve fotelje kvalifikovala je mržnja prema Vučiću

Novosti online

05. 12. 2022. u 21:36

DIREKTOR Kancelarije za Kosovo i Metohiju reagovao je na gostovanje Rade Trajković na jednoj televiziji.

ПЕТКОВИЋ: Рашића и Трајковићку за Куртијеве фотеље квалификовала је мржња према Вучићу

Foto: Tanjug

-Rada Rada Trajković i Nenad Rašić nemaju nikakav legitimitet među Srbima na Kosovu i Metohiji i za Kurtijeve fotelje ih je kvalifikovala jedino mržnja prema Aleksandru Vučiću, Srpskoj listi i Milanu Radoičiću.

U jednom je jedinom Rada Trajković večeras na tajkunskoj televiziji bila u pravu - ogromna je razlika između Aljbina Kurtija i Aleksandra Vučića i to Srbi na KiM najbolje znaju.

Aleksandar Vučić se bori za svaki srpski kućni prag na Kosovu i Metohiji, bori se za naš ostanak i opstanak na ovim prostorima, ulaže stotine miliona evra u projekte kako južno tako i severno od Ibra, u nove bolnice, škole, vrtiće, puteve... Aljbin Kurti se bori da istrebi Srbe sa KiM, da ih protera, obespravi, ukine im jezik i Crkvu.

U tom svom naumu, Kurti ima snažnu podršku Rade Trajković i Nenada Rašića koji su uzeli Srbe kao taoce svoje gladi za funkcijama i foteljama, iako ih Srbi neće na tom mestu i to su na izborima jasno pokazali.

Srbi na KiM veruju svojoj državi Srbiji i predsedniku Vučiću koji se bori da zaštiti naše nacionalne interese na KiM i u tome ima punu podršku u Srpskoj listi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (24)