RUSKI AMBASADOR POSETIO ŠEŠELJA: Putin zahvalan radikalima i njihovom lideru na podršci (VIDEO)

Novosti online

05. 12. 2022. u 22:20 >> 23:08

PREDSEDNIK Srpske radikalne stranke prof. dr Vojislav Šešelj sa saradnicima primio je u sedištu Stranke ambasadora Ruske Federacije, njegovu ekselenciju Aleksandra Bocan Harčenka i ministra savetnika Andreja Temjašova.

РУСКИ АМБАСАДОР ПОСЕТИО ШЕШЕЉА: Путин захвалан радикалима и њиховом лидеру на подршци (ВИДЕО)

Foto: Profimedia/ ALEXA STANKOVIC/printskrin/ilustracija

Gospodin Bocan Harčenko preneo je dr Vojislavu Šešelju poruku predsednika Ruske Federacije Vladimira Vladimiroviča Putina koji se zahvalio na podršci koju su Srpska radikalna stranka i on lično ukazali specijalnoj vojnoj operaciji koju Rusija sprovodi u Ukrajini.

U izuzetno srdačnom i prijateljskom razgovoru, njegova ekselencija Bocan Harčenko i prof. dr Šešelj su razmenili mišljenja o aktuelnoj političkoj situaciji u Srbiji i u svetu.

Predsednik Srpske radikalne stranke istakao je da srpski radikali, kao izraziti rusofili, podržavaju Rusku Federaciju u specijalnoj operaciji u Ukrajini i sigurni su da će hrabra ruska vojska doneti slobodu ruskom narodu koju su ukrajinski nacisti godinama ugrožavali. Naglasio je da Srbija, bez obzira na pritiske, ne sme uvesti sankcije Rusiji.

Vojislav Šešelj je podsetio da se Srpska radikalna stranka ranije izjasnila o Krimu kao sastavnom delu Rusije, da je priznala povratak Donjecke i Luganske Narodne Republike kao i Zaporoške i Hersonske oblasti matici Rusiji.

Dr Šešelj se u ime srpskih radikala i naroda Srbije zahvalio Ruskoj Federaciji na doslednoj zaštiti teritorijalnog integriteta i suvereniteta naše države i očuvanju Kosova i Metohije u sastavu Republike Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)