MIRKOVIĆ: Skandalozno ponašanje Dveri

Novosti online

05. 12. 2022. u 19:05

POVODOM uvreda izrečenih na račun premijerke Ane Brnabić reagovao je narodni poslanik sns Aleksandar Mirković.

МИРКОВИЋ: Скандалозно понашање Двери

Foto: N. Skenderija

U saopštenju izdatim tim povodom piše:

Skandalozno ponašanje Boška Obradovića i poslanika Dveri još jedan je dokaz da ti ljudi u svojoj mržnji nemaju granicu.

Uvrede koje su danas izrekli šokirale bi svakog kada bi ih i na ulici čuo, a kamoli u Narodnoj Skupštini i to od ljudi, koji su narodni poslanici.

Diskriminacija Ane Brnabić, psovke, pretnje, nazivanje pogrdnim imenima trajala je dovoljno da ova sramota i ukaljan obraz, ako ga uopšte i imaju, ostane zauvek.

Čoporativno četri "velika junaka" su vikali da je Ana Brnabić ustaša, gospodin premijer, sramota srpskog naroda i da će joj oni uraditi porodičnu genezu što je nezapamćen nivo govora mržnje.

Sve to nije bilo dovoljno pa se tom napadu priključila i poslanica DS-a koja ne zna razliku između Evropske Unije i NATO-a, pa je kompletirano ludilo i delovanje opozicije.

Najstrožije osuđujem ovakvo ponašanje i pitam se da li će sada odreagovati pojedine NVO koje se bore za prava žena, seksualnih i nacionalnih manjina.

U samo sedam dana, nakon Nebojše Bakareca, danas je najprimitivnije izvređana i diskriminisana Ana Brnabić i nameće se pitanje, kada će se sa takvom bolesnom praksom prestati?

Krajnje vreme je da se stane na kraj tom ponašanju u kome je svako ko predstavlja SNS legitimna meta i da se ovakvo vređanje smatra normalnim, kada se upućuje nama.

Srpska napredna stranka ima nultu toleranciju na svaki vid vređanja i diskriminacije i protiv toga ćemo se uvek i na svakom mestu boriti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

IZBOR NAMIRNICA IH ŠTITI OD BOLESTI: Kako se hrane monasi na Svetoj Gori - imaju spisak pravila