VUČIĆ: "Idem sutra u Tiranu, boriću se za naš narod. Odluku sam doneo da ne bi bilo štete za našu zemlju "

Novosti online

05. 12. 2022. u 14:28

Na poligonu u Nikincima počela je vojna vežba pripadnika Vojske Srbije, u prisustvu predsednika Srbije i vrhovnog komandanta oružanih snaga Aleksandra Vučića.

ВУЧИЋ: Идем сутра у Тирану, борићу се за наш народ. Одлуку сам донео да не би било штете за нашу земљу

Foto: Printskrin

Predsednik je na pitanje da li ide na skup u Tiranu odgovorio da se konsultovao i sa Anom Brnabić i Milošem Vučevićem, kao i sa prijateljima iz sveta i drugim predsednicima i rekao:

- Razgovarao sam sa Anom, sa prijateljima, ja nemam problem, to nije pitanje moje sujete, ja se deset i po godina trudim da uvek vodim računa o svemu, nekada vas prosto preuzmu emocije, kada više ne znate šta da učinite, kada vam neko već mesecima proizvodi krize - rekao je Vučić o odlasku u Tiranu. 

- Ja sa tim moram da živim. Sve što sam rekao bilo je istinito. Na putu u Tiranu biće dosta dobrih stvari za naše građane. Mnoge dobre stvrai koje se na tom putu nalaze. Za mene je teško kada je reč o KiM da razumem taj jezik o "obe strane" a mi ništa nismo uradili. Nisam siguran ali svakako će nekakve koristi biti od mog odlaska u Tiranu. Ukoliko ne bih otišao, sigurno bi bilo velike štete za našu zemlju. Iako je tema Zapadni Balkan, i pričaće o sankcijama Rusiji, možda su moji saradnici u pravu kada kažu da je bolje da bar jedan odgovor čuju - naveo je predsednik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (99)

Šta donosi nova Samsung Galaxy Z serija uređaja?