"SRBIJA UZ VUČIĆA KAO NIKADA PRE": Orlić podržao predsednika i poručio - "Prevršili su svaku meru"

Novosti online

01. 12. 2022. u 21:07

POTPREDSEDNIK Glavnog odbora Srpske napredne stranke Vladimir Orlić pružio je podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću nakon najnovijeg poteza Aljbina Kurtija.

СРБИЈА УЗ ВУЧИЋА КАО НИКАДА ПРЕ: Орлић подржао председника и поручио - Превршили су сваку меру

FOTO TANJUG/ VLADIMIR SPORCIC/

- Neka bude jasno svima: Srbija danas stoji uz svog predsednika, složno i odlučno kao nikada pre. Ponosna je na svaku reč koju je Aleksandar Vučić uputio terorističkom zlikovcu Kurtiju, banditskim slugeranjama poput Rašića i Trajković, kao i bezočnim licemerima iz EU - poručio je potpredsednik Glavnog odbora SNS.

Orlić je rekao da su Briselski sporazum svi oni zajednički najpre brutalno zgazili, a danas i doslovno sahranili.

- Dok teroristički ološ ogrezao u srpskoj krvi neskriveno pokušava da na KiM izvede novi pogrom, u tome im servilno pomaže ljudski otpad koji se lažno predstavlja za "predstavnike Srba" bez glasova i u sopstvenoj kući. A na sve to EU odgovara jadnom i bednom podrškom za varvarsko gaženje svih principa i svakog prava. Ako je i od profesionalnih licemera - mnogo je I prevršilo je svaku meru - rekao je on.

Orlić je potom dodao da im je to, pravo u lice, saopštio predsednik Srbije.

- To im je, kroz reči svog predsednika, saopštio i naš narod, svi ljudi slobodni, časni i ponosni, koji neće više da trpe piromana i krovoloka iz Prištine, njegove ljigave čauše i evropske mentore. Poručila im je to - cela Srbija - naveo je Orlić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)