PORUKA DECE SA KiM SRPSKIM FUDBALERIMA "Orlići sa Kosova kliču: Letite i Srbije se setite" (VIDEO)

Kosovo online

29. 11. 2022. u 16:49

UČENICI i nastavnici Osnovne škole "Stana Bačanin" u Lešku danas su na originalan način poslali podršku fudbalerima Srbije pred utakmicu sa reprezentacijom Švajcarske uz poruku "Orlići sa Kosova kliču: Letite i Srbije se setite".

ПОРУКА ДЕЦЕ СА КиМ СРПСКИМ ФУДБАЛЕРИМА Орлићи са Косова кличу: Летите и Србије се сетите (ВИДЕО)

Foto: Kosovo online

U organicaciji sveštenstva Hrama Uspenja Presvete Bogorodice i uprave škole, oko 350 učenika zajedno sa nastavnicima danas su se okupil i poslali poruku srpskim reprezentativcima.

Oni se poređali u dvorištu škole i svojim telima ispisali "Srbija". Poruke ovih maišana bile su "Nek se čuje naš glas odavde sve do Dohe" i "Orlovi naši letite i Srbije se setite".

Kako je za Kosovo onlajn rekao sveštenik iz Leška Milomir Vlašković, deca su na ovaj način želela da se pridruže porukama podrške, koju "orlovima" šalju Srbi sa svih meridijana.

- Sa iskrenom željom, kao i svi Srbi na svetu koji na razne načine šalju poruke našim fudbalerima da pobede na predstojećoj utakmici, tako i deca Kosmeta šalju poruku i Bogu se mole da naši fudbaleri pobede - rekao je za Vlašković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (3)

NIŠTA OD SRBIJE: Otkriveno gde je Novak Đoković otišao posle Australijan opena