KAKO NE PITASTE ŠTA JE SA KURTIJEVOM POLICIJOM Vučić o tablicama: "KM tablice ostaju i opstaju"

Novosti online

24. 11. 2022. u 11:15

-Pre smo 10 dana kada smo bili na ivici sukoba govorili su da ne pričamo o sitnicama - potreban nam je mir, nećemo sukobe i ratove, rekao je predsednik Srbije Aleksandar VUčić.

КАКО НЕ ПИТАСТЕ ШТА ЈЕ СА КУРТИЈЕВОМ ПОЛИЦИЈОМ Вучић о таблицама: КМ таблице остају и опстају

Foto D. Milovanović

- Kada donesete odluku koja znači očuvanje mira - onda je opet ste nešto izdali i predali. Šta je sa tim ljudima? Kako ne pitaste šta je sa Kurtijevom policijom koja je krenula da naplaćuje kazne pa se povukli. Oni su pre dva dana imali bolji dil nego onaj od juče. Jasno piše - mora da postoji poštovanje svoh prethodno postignutih dogovora. I to je za nas najvažnije - naš narod neće biti maltretiran. KM tablice ostaju i opstaju, pošto ostale sa denominacijom kosovskih gradova i opština defakto ne postoje, posebno južno od Ibra. KM tablice, što se novih automobila tiče njih ima do 90 na godišnjem nivou, a što se tiče obnove ona teče normalno.

-Ja sam čak rekao da i to dp-ok traju pregovori zaustavimo. Ljudi koji imaju KM tablice, oko 7000 na KiM, mogu da nastave da voze automobile bez smetnji i kazni. Ovo je mala taktička pobeda koja će nas voditi u još teži situaciju i pritisak i zato kod mene ne možete videti preveliku radost jer zna,m da nas čekaju teška vremena. Zadovoljan sam što smo sačuvali mir za svoj narod, jer one divne žene koje su juče izašle na protest zaslužuju mir, zadovoljan sam što nismo ugrozili čitavu Srbiju, i što će nam pova godina biti rekordna po pitanju stranih investicija, rekao je predsednik Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju