POSLANICI NARODNE SKUPŠTINE ZGRANUTI: Sramne izjave Ponoša i Ćute

Novosti Onlajn

17. 11. 2022. u 17:20

BESRAMNE izjave Zdravka Ponoša i Aleksandra Jovanovića Ćute naišle su na oštru kritiku poslanika Narodne skupštine.

ПОСЛАНИЦИ НАРОДНЕ СКУПШТИНЕ ЗГРАНУТИ: Срамне изјаве Поноша и Ћуте

Narodna skupština

Poslanik Nemanja Joksimović označio je Zdravka Ponoša kao propalog predsedničkog kandidata koji nastavlja besramno da relativizuje bezbednosne izazove i pretnje sa kojima se suočavaju Srbi na Kosovu i Metohiji.

- Potpuno je razumljivo i što njemu ne smetaju dronovi koji osmatraju našu borbenu gotovost, jer dok je on bio načelnik Generalštaba podatke su dobijali direktno od njega, pa nisu imali ni potrebe za osmatranjem. A da se ne lažemo, nisu imali ni šta da osmatraju, jer je dotični sve naše tenkove, avione i ostalu našu vojnu tehniku istopio po nalogu NATO pakta. Šta tek reći na izjavu da "bezbednost Srba na Kosovu čuvaju međunarodne borbene snage". Je l' kao 2004. godine kada ste se pravili mrtvi na pogrom Srba - kaže Joksimović.

Foto: SNS

Na Ponoševo izlaganje oglasio se i Đorđe Todorović:

- Imam da kažem samo - sram ga bilo! Naravno da čoveku kojem je prihvatljivo da Kosovo dobije stolicu u UN, smeta to što se Vučić čitavu deceniju bori da sačuva Kosovo i Metohiju u sastavu Srbije, da sačuva srpski narod na teritoriji južne pokrajine -

Foto: SNS

Povodom oglašavanja Aleksandra Jovanovića Ćute, članica Predsedništva SNS - a, Sandra Božić izjavila je da narod ne veruje u njegove ekološke priče, kao i da on nema podršku u svom najužem okruženju.

- Kada bismo odali minut ćutnje za svaku glupost koju izgovori Aleksandar Jovanović, morali bismo da ućutimo makar 100 godina, ali ni to ne bi bilo dovoljno pošto neistine prosipa kao iz topa. Evidentno je da Ćuta pati od selektivne amnezije, svi se dobro sećaju njegovih početaka koji datiraju od neuspelog zahteva da gradi mini-hidroelektranu, a kad je to propalo, onda je naprasno stekao ekološku svest. Oko sebe je okupio ekipu lažni ekologa  koji se utrkuju ko će izreći gnusniju laž na račun predsednika Aleksandra Vučića. Imajući u vidu da su njegove pristalice razbijale glavu kineskim radnicima, palili mašine i pozivali na proterivanje, pretpostavljam da je nasilje, krv i zastrašivanje jedina alternativa koju nudi i da su to projekti koji će podići "ekološku svest" - kaže Božić. 

Foto: Pink TV printskrin

- Najočigledniji dokaz manipulacije lažnog ekologa jesu upravo rezultati izbora u Gornjim Nedeljicama gde su Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka odneli ubedljivu pobedu, a gde je on danonoćno ispredao laži o Rio Tintu ne bi li osvojio par glasova. Nisam sigurna na koji način pravda svoje loše rezultate, ali mi se nekako čini da je narod oduvek znao da prepozna prevaranta. Ekologija podrazumeva ljubav prema prirodi, ali to Ćuta ne može da oseti jer je ljubav prema novcu jedino što ga pokreće - ističe Sandra Božić.

Na Ćutino obraćanje oglasio se i Dejan Kesar koji podseća na njegov lopovluk i bezobrazluk, te da nema granica i da je on poslednji koji može govoriti o poštenoj Srbiji.

- Najmanje prava da bilo šta kaže na račun Aleksandra Vučića i Vlade Republike Srbije ima narodni poslanik koji u salu ulazi sa cigarom a tobože se zalaže za ekologiju. Priča veliki biznismen o investicijama a ne želi da kaže da je taj isti Aleksandar Vučić lično otvorio preko 250 fabrika u mestima u kojima je tajkunski režim zatvarao fabrike i ostavljao kompletne porodice na ulici. Nije rekao da danas prosečna plata iznosi preko 650 evra što je duplo više nego 2012. godine. Ali nije rekao ni da se za vreme Aleksandra Vučića izgradilo preko 300 kilometara auto-puteva, kojima Violini miljenici svaki dan putuju do Skupštine. I neće to nikada reči jer to bi rasvetlilo njihovo neznanje, nesposobnost i nestručnost. Lagaće svaki dan, obmanjivaće narod, zatvarati ulice jer je to jedino što znaju. S druge strane Aleksandar Vučić će i dalje voditi politiku stabilnosti, mira i ekonomskog napretka jer narod prepoznaje ko se bori za našu Srbiju a ko želi da je upropasti i zgazi kao do 2012. godine. Upravo ovakve Ćute, Tute i mute - kaže Kesar.

Foto: SNS

Milica Nikolić iznela je oštru kritiku na račun Sande Rašković Ivić, funkcionerke Jeremićeve stranke zbog lekcija o patriorizmu i Srbima na KiM, pritom znajući da je Vuk Jeremić 2011. godine popuštanjem Albancima radio direktno protiv interesa Srbije i izmeštao pregovore o Kosovu i Metohiji iz UN u Brisel što je i sama priznala.

- Danas im smeta naš narod na Kosovu i Metohiji, jer zbog odgovorne politike predsednika Vučića oseća sigurnost i zna da se zahvaljujući njemu više nikada neće ponoviti godine progona i pogroma i zato takvoj politici daje podršku. I dok za Kurtija Jeremić kaže da jeste patriota, za naš narod na Kosovu i Metohiji danas besramno govore da to nije. Zato sam sigurna da će im Kurti ponovo reći "hvala", a naš narod - "sram vas bilo" - ističe Nikolić.

Foto: Printscreen

Zoran Tomić se oglasio povodom izjave Srđana Milivojevića koji je deklarisao SNS kao kriminalnu grupu i da je već odlučio da predsednik Vučić bude njegov svedok saradnik u njihovom tužilaštvu. 

- U svojim mašinskim glavama već su sklopili scenario, kao u holivudskim blokbasterima, da je Aleksandar Vučić kriminalac koji bolje da se preda tužilaštvu i nagodi, nego da oni uđu u tužilaštvo i da mu pokažu šta sve umeju. U realnosti se jadni plaše rada nadležnih organa, nezavisnog sudstva i tužilaštva za koje se upravo Aleksandar Vučić i poslanici SNS zalažu, jer su svesni svojih nedela, umešanosti u kriminalne radnje, a danas se najviše plaše istrage političke pozadine poslednjeg u nizu neuspelih planiranih atentata na predsednika Vučića. Očigledno unezvereni i nervozni odlučili su da hitno reaguju, pa poslali Primerka da svojim arlaukanjem i komičnim nastupom skrene temu sa njih i kao dokazani spin majstor pokuša narod da obrlati - kaže Tomić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (2)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade