KONZERVATIVNI POKRET NAŠI: "Pavle Grbović je neradnik koji bi da trguje Kosovom"

Novosti onlajn

13. 11. 2022. u 14:50

KONZERVATVNI pokret Naši najoštrije osuđuje izjavu Pavla Grbovića lidera kombi stranke PSG – Pokret slobodnih građana koji je izjavio da francusko-nemački predlog sporazuma za Kosovo, „ne treba unapred odbaciti već treba da težimo da se on popravi na našu korist“, saopšteno je iz ovog pokreta.

КОНЗЕРВАТИВНИ ПОКРЕТ НАШИ: Павле Грбовић је нерадник који би да тргује Косовом

Predstavnici stranaka ispred sedišta EU / Foto Tanjug

„Pre svega u pogledu garantovanja zaštite Srba i srpske imovine i kulturne baštine na Kosovu. Kao što u budućnosti nećemo biti mlađi, teško je i da bi naredne ponude bile bolje od ove“, čime je otvoreno podržao predlog da Srbija prizna nezavisnost Kosova i Metohije čime je grubo prekršio Ustav Republike Srbije.

Konzervativni pokret Naši postavlja pitanje gospodinu Grboviću koje su njegove kvalifikacije da kao osoba bez dana radnog staža i bilo kakvog iskustva u politici osim što ga je Dragan Đilas stavio na svoju listu pa je postao poslanik, da može da daje predloge o statusu Kosova i Metohije.

Za KP Naši Grbović je samo još jedan u nizu neradnika iz redova prozapadne opozicije koji misli da će izdajom i dodvoravanjem svojim zapadnim mentorima moći lagodno da živi bez ikakve muke i napora", navodi se u saopštenju. 

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024