HTELI SU MOJU SMRT I SMRT MOJE DECE: Vučić o današnjem velikom hapšenju koje su izveli MUP, BIA I TOK

Novosti online

11. 11. 2022. u 15:12

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je danas veliku akciju MUP-a, BiA i TOK-a u kojoj je uhapšeno 17 pripadnika klana koji je ispunjavao naloge Radoja Zvicera i Slobodana Kašćelana.

ХТЕЛИ СУ МОЈУ СМРТ И СМРТ МОЈЕ ДЕЦЕ: Вучић о данашњем великом хапшењу које су извели МУП, БИА И ТОК

Foto: Pink Printskrin

- Ne znam sve detalje, ali znam da imaju ne samo kroz svedočenje nekog od zaštićenih, a okrivljenih već mislim da je to kombinovano sa onim što je dobijeno kao jasni i nedvosmisleni dokaz preko Skaj aplikacije. Ti ljudi su vezani za pripreme i pokušaje ubistava i najteže poslove sa narkoticima. Reč je o ubicama koje su sladostrasno želele neki moju, a neki čak i smrt moje dece, ali i neke druge ljude su stavljali na tu listu. Sada za to imamo dokaze - rekao je Vučić.

Na pitanje da li je njegova bezbednost ugrožena, predsednik kaže:

- Nije moja bezbednost ugrožena. Ugrožena je bezbednost našeg naroda na KiM.

Na pitanje da prokomentariše to što je Si-En-En još 2014. imao spremljen dokumentarac o njegovom ubistvu, a što je izneo Veljko Lalić, urednik Nedeljnika, Vučić je rekao:

- Da vam kažem, svako od nas će da umre. I ja nisam neko ko baš može predugo. Pogledajte koliko je ovih raznih stručnjaka što misle da imaju pravo da ubijaju svakog koga hoće i misle da mogu. I misle da su jači od države. Niko nije jači od države, nema tog ubice i nema tih ubica. Ako se država svede na jednog čoveka, onda to i nije država. Država je ozbiljan sistem.

- Što se tiče želja i čestitki. Fontana želja za ubice neće postojati kao program i emisija u Srbiji, neka to zaborave.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (80)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a