SLUŽBE SPREČILE ATENTAT NA VUČIĆA: Ana Brnabić - Lalić, kao insajder, otkrio i detalje koje nismo znali

Novosti online

09. 11. 2022. u 15:59

PREDSEDNICA Vlade Srbije Ana Brnabić, komentarišući svedočenje Srđana Lalića, kaže da su naše službe znale da se sprema atentat na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

СЛУЖБЕ СПРЕЧИЛЕ АТЕНТАТ НА ВУЧИЋА: Ана Брнабић - Лалић, као инсајдер, открио и детаље које нисмо знали

foto: TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC/ nr

- Za sve one koji nas pitaju kako verujete Laliću, a ne Belivuku, da navedem samo jednu činjenicu, a koje je svestan svako ko bilo šta zna o državi i borbi protiv kriminala, a nije zaslepljen mržnjom prema Aleksandru Vučiću. Svedok saradnik iznosi detalje onoga o čemu bezbednosne službe i tužilaštvo već imaju i saznanja i dokaze – da nije tako, ne bi ni bilo procesa, a ni svedoka saradnika (dakle, isto kao i svuda u svetu). Naše službe su za pretnju po život predsednika Srbije znale i to sprečile (oni koji danas bespogovorno veruju Belivuku su to tada ismevali, a sada ignorišu). Lalić, kao insajder, potvrđuje da je atentat planiran i iznosi detalje koje nismo znali, npr. da je za ovo bilo nuđeno 5 miliona evra. Deluje logično i lako razumljivo, zar ne? I jeste - osim onima za koje su i psihopatske masovne ubice prihvatljive, dok god su protiv Vučića - poručila je Brnabićeva na Tviteru.

Podsećamno, Srđan Lalić koji svedoči na suđenju kriminalnom klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića priznao je da su pričali i planirali ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

- U januaru 2021. Marko i Veljko su išli kod Zvicera povodom rođenja njegovog deteta. Pošto su od dela crnogorskih službi koje su pod kontrolom kavčana dobili informaciju da se sprema njihovo ubistvo, na aerodromu su se pojavili kao živi mamac, kako bi se pohapsili neki škaljarci. Dok su boravili tamo, a i posle sa oduševljenjem su govorili kako su ih vozili u naoružanim konvojima, kako deo službe stoji iza njih, kako bi to trebalo uspostaviti i ovde u Srbiji. Zvicer je obezbedio oko pet miliona evra i balističku pomoć dela tih službi koje su za svrgavanje političkih strukturi ovde u Srbiji, da se ovede neko podoban, ko bi radio u interesu klana.  U tu svrhu su već i bila sprovođenja neka delovanja preko društvenih mera, ispisivanje parola. Najveću pepreku su videli u predsedniku. Bilo je dogovoreno da prvi veći protesti budu uz velike nemire, a sve u cilju pritiska na vladajuću strukturu. Bilo reči i oko atentata na predsednika. Bilo je reči o postavljanju eksplozivnih naprava na javnim površinama - rekao je Lalić.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (52)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni