KAMENOVAN AUTOBUS SA SRBIMA U JUŽNOJ MITROVICI: U vozilu bilo dece, oglasio se vozač - "Tačno znaju da je srpski autobus i kad prolazimo"

Novosti online

27. 10. 2022. u 17:57

VLASNIK autobusa koji je sinoć kamenovan u Južnoj Mitrovici Vesko Repanović, u trenutku incidenta nalazio se za volanom, i iz prve ruke je opisao kako se sve dogodilo.

КАМЕНОВАН АУТОБУС СА СРБИМА У ЈУЖНОЈ МИТРОВИЦИ: У возилу било деце, огласио се возач - Тачно знају да је српски аутобус и кад пролазимо

Ilustracija policija Foto I. Radulović

Prema rečima Repanovića, u autobusu je bilo i dece.

- Išli smo iz Goraždevca za Beograd kada smo oko 22.30 ulazili u Južnu Mitrovicu. U vozilu je bilo mnogo dece i jedna beba. Odjednom, čuli smo prasak i videli da je razbijeno staklo na sredini autobusa. Deca su se uplašila, a i ostali u autobusu su bili šokirani. Beba je plakala. Na svu sreću niko nije povređen. Svaki dan prolazimo tu i tačno znaju da je srpski autobus i vreme kad prolazimo - rekao je Repanović.

Prema njegovim rečima, do sada nisu bili kamenovani, iako prevoze putnike 17 godina na ovoj relaciji.

Repanović je dodao da su slučaj prijavili tzv. Kosovskoj policiji u južnom delu Mitrovice, koja je napravila zapisnik. Rekli su da u tom delu grada, gde je kamenovan autobus, nema bezbednosnih kamera.

(Kosovo Online)

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024