ANA BRNABIĆ LUTOVCU: Kako imate obraza da se uopšte bavite politikom? Doveli ste zemlju do toga da nezaposlenost mladih bude 51 odsto!

Novosti online

25. 10. 2022. u 18:50

MANDATARKA za sastav nove Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas u parlamentu da je dobro za građane da imamo vlasti kontinuiteta, a da je DS dovela do toga da je 440.000 ljudi izgubilo posao, a bivši lider te stranke Boris Tadić je od grafikona sa tim podacima pravio aviončiće u TV studiju.

АНА БРНАБИЋ ЛУТОВЦУ: Како имате образа да се уопште бавите политиком? Довели сте земљу до тога да незапосленост младих буде 51 одсто!

Foto: N.Skenderija

- Vi ste u stranci čije su vlade pravili strani ambasadori i tajkuni i nikakav problem sa tim niste imali. Doveli ste zemlju do toga da nezaposlenost mladih bude 51 odsto! Nezaposlenost je bila 26 odsto. Aman, ljudi! Kako imate obraza da se uopšte bavite politikom? Ljudski mi nije jasno. Kako možete? Kako vas nije sramota? 330 evra je bila prosečna plata - poručila je Ana Brnabić Zoranu Lutovcu iz DS-a.

Mandatarka je rekla i da je DS zadužila Srbiju.

- Mi smo u samo dve godine, pandemijske godine, izgradili tri nove bolnice. Od nule. Tokom pandemije. U dve godine. Beograd, Kruševac, Novi Sad. Više nego što ste vi izgradili za sve vreme vaše vladavine - rekla je Brnabić.

BONUS VIDEO - Brnabić Obradoviću: Svuda vidite LGBT propagandu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)