NEDOPUSTIVO IŽIVLJAVANJE KURTIJEVIH SPECIJALACA: Oglasio se Petković nakon današnjeg incidenta

Tanjug

20. 10. 2022. u 17:55

DIREKTOR Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković ocenio je kao nedopustivo iživljavanje Kurtijevih specijalaca nad nedužnom ženom današnji incident u kojem je su pripadnici specijalne jedinice Kosovske policije zaustavili sanitetsko vozilo Doma zdravlja iz Zubinog Potoka i maltretirali pacijentkinju.

НЕДОПУСТИВО ИЖИВЉАВАЊЕ КУРТИЈЕВИХ СПЕЦИЈАЛАЦА: Огласио се Петковић након данашњег инцидента

Foto: Tanjug

Podsetio je da su specijalne jedinice Kosovske policije s dva oklopna vozila noćas u selu Štuoce sat vremena iza ponoći zaustavile sanitetsko vozilo doma zdravlja i maltretirale pacijentkinju V. K. koja je srčani bolesnik i njenog supruga, kao i vozača saniteta.

- Oni su se vraćali s pregleda iz KBC Dragiša Mišović. Nakon zaustavljanja, lica su izveli iz saniteta i posle pola sata detaljnog pretresa na hladnoći, pacijentkinju su pustili. Ovo je nedopustivo iživljavanje specijalaca Aljbina Kurtija nad nedužnom ženom kojoj su mogli da ugroze život- poručio je Petković na Tviteru.


Prema rečima direktorke Doma Zdravlja u Zubinom Potoku Tatjane Vlašković pripadnici Specijalne jedinice su medicinski tim zajedno sa pacijentom isterali iz sanitetskog vozila i bez ikakvog razloga pretresali medicinsko vozilo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba