IZMISLILI VUČIĆEVU IZJAVU: Hrvatski N1 nastavlja sa neistinama

Novosti online

06. 10. 2022. u 11:45

NA portalu Hrvatskog N1 objavljena je potpuna neistina da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić izgovorio rečenicu "Hrvatska je kriva" povodom novog paketa sankcija Rusiji, a kojim je na insistiranje Hrvatske obuhvaćena Srbija, čime nam je onemogućen uvoz ruske nafte preko Janafa.

ИЗМИСЛИЛИ ВУЧИЋЕВУ ИЗЈАВУ: Хрватски Н1 наставља са неистинама

Foto: N1/Printskrin

"Vučić besan: Hrvatska je kriva!", glasi naslov u kome su Hrvati plagirali izjavu našeg predsednika.

Foto: N1/Printskrin

Podsetimo, Srbiji je, na osnovu najnovijeg paketa sankcija EU, zabranjen uvoz ruske nafte preko „Janafa”, a od tih sankcija izuzeta je Bugarska.

Našoj zemlji je uvoz ruske nafte zabranjen na predlog i insistiranje ustaškog režima u Hrvatskoj, javljaju mediji u Briselu, a to potvrđuju i u Zagrebu.

Nema sumnje da je Hrvatskoj ovo bila prilika za direktnu osvetu Srbiji zbog insistiranja Vučića i Srbije na istini o ustaškoj zločinačkoj politici i genocidu u Jasenovcu, te da je ustaša Plenković jedva dočekao svojih pet minuta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (30)

SOČNO TELEĆE PEČENJE U RERNI: Po receptu najiskusnijih kuvara - tajna je u brašnu