ZAVRŠIO SVOJU KARIJERU? "Kurti više nikada neće biti na vlasti"

Novosti online

04. 10. 2022. u 22:09

ALjBANA Bitići iz Alijanse za budućnost Kosova izjavila je da samozvani premijer tzv. Kosova Aljbin Kurti više nikada neće biti na vlasti, jer ne zna da upravlja situacijama.

ЗАВРШИО СВОЈУ КАРИЈЕРУ? Курти више никада неће бити на власти

Foto: EPA/ Georgi Licovski

Bitići je istakla da se Kurtijevo loše upravljanje posebno odrazilo na obrazovani sistem, zbog čega su mu, kako je navela, okrenuli leđa čak i njegovi saradnici.

- Neki poslanici iz Kurtijeve vlade krenuli su protiv njega, jer su uvideli da ne radi stvari kako treba i da vodi (lažnu) državu na izbore. Vidimo da Pokret Samoopredeljenje pokušava ponovo da bude na vlasti nakon izbora, ali ne verujem da će Kurti ikada više biti na vlasti - rekla je Bitići.

(Kosovo onlajn)

BONUS VIDEO - BEOGRAD KAO VAŽNA STANICA: Nekad je “Orijent ekspres” jurio Evropom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (3)

SOČNO TELEĆE PEČENJE U RERNI: Po receptu najiskusnijih kuvara - tajna je u brašnu