MODERAN KUTAK ZA „SEDMU SILU“: Pastor otvorio renoviranu i modernizovanu salu za medije u Skupštini Vojvodine

J.S.

04. 10. 2022. u 19:20

PREDSEDNIK Skupštine AP Vojvodine Ištvan Pastor i generalni sekretar ovog parlamenta Nikola Banjac otvorili su danas renoviranu i modernizovanu salu za predstavnike medija u zdanju pokrajinskog parlamenta u Novom Sadu.

МОДЕРАН КУТАК ЗА „СЕДМУ СИЛУ“: Пастор отворио реновирану и модернизовану салу за медије у Скупштини Војводине

Foto: Pres služba Skupštine APV

Na simboličnoj svečanosti u prisustvu novinara, fotoreportera i snimatelja koji prate rad Skupštine AP Vojvodine,Pastor je istakao da je novinarska sala renovirana zahvaljujući donaciji Programa Ujedinjenih nacija za razvoj, UNDP Srbija, sa zajedničkom željom da se unaprede uslovi rada skupštinskih izveštača. 

-Zahvaljujemo se UNDP što su nam omogućili da zajednički modernizujemo i oplemenimo prostor u zgradi Skupštine APV namenjen predstavnicima medija i raduje me okolnost da smo mogli doprineti tome da praćenje sednica Skupštine APV, ali i svih drugih skupštinskih događaja, ubuduće bude olakšano - rekao je predsednik vojvođanske Skupštine.

Generalni sekretar Banjac kazao je da će uspešna saradnja Skupštine APV i UNDP biti nastavljena, te posebno istakao mogućnost zahvaljujući kojoj će se ubuduće iz novinarske sale direktnim prenosom moći pratiti sednice, konferencije i ostala dešavanja u Skupštini APV.

Foto: Pres služba Skupštine APV

 

Renoviranje sale podrazumevalo je kompletno menjanje zidnih i podnih obloga, a obezbeđen je i smart televizor većih dimenzija putem koga će moći da se prate dešavanja iz velike sale Skupštine, kao i stabilna WiFi mreža. Takođe, sala poseduje i veliki konferencijski sto koji ima izvode za strujno napajanje, USB priključke, mrežnu internet konekciju u slučaju potrebe, kao i HDMI priključak.

Kako je naglašeno, pored adaptacije novinarske sale i omogućavanja dostupnosti skupštinskog materijala na svojoj internet stranici, Skupština AP Vojvodine će i dalje nastojati da unapredi svoje kapacitete u cilju obezbeđivanja boljih uslova za rad predstavnika sredstava javnog informisanja.

BONUS VIDEO:

"NOVOSTI" NA JARINjU: Danas počela primena sporazuma o ličnim dokumentima

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere