VULIN: Srbi zadovoljni Vučićem, ambasadori nisu, neka tako i ostane

Tanjug

02. 10. 2022. u 10:12

MINISTAR unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, povodom navoda bivše otpravnice poslova u ambasadi SAD Dženifer Braš, izjavio je danas da su Srbi zadovoljni predsednikom Aleksandrom Vučićem, ambasadori razočarani i neka tako i ostane.

ВУЛИН: Срби задовољни Вучићем, амбасадори нису, нека тако и остане

Foto: MUP

- Dženifer Braš je rekla veliku istinu, svi američki ambasadori su bili i jesu nezadovoljni Vučićem. Kao što su ambasadori bili zadovoljni svim Vučićevim prethodnicima, tako su bili nezadovoljni Vučićem - naveo je Vulin u saopštenju.

 - Da su oni koji traže gaženje Republike Srpske, priznanje Kosova i uvođenje sankcija Ruskoj Federaciji zadovoljni Vučićem, njime bi bio nezadovoljan srpski narod, a pošto su oni nezadovoljni Aleksandrom Vučićem, njime je zadovoljan srpski narod. Predsednik svih Srba je jedini slobodni lider u Evropi, kolonijalni gospodari to ne vole. Srbi su slobodarski narod, zato su izabrali slobodnog čoveka da ih vodi - kazao je Vulin.

- Dok nas vodi Aleksandar Vučić, nećemo odustati od Republike Srpske, nećemo priznati Kosovo, nećemo uvesti sankcije Ruskoj Federaciji. Srbi zadovoljni, ambasadori razočarani, neka tako i ostane - izjavio je ministar Vulin, komentarišući, kako se prenosi u saopštenju, navode bivše otpravnice poslova u američkoj ambasadi u Beogradu u periodu od 2007. do 2010. godine, Dženifer Braš, da su svi ambasadori bili nezadovoljni Vučićem.


BONUS VIDEO: SEĆANjE: Pavle Vujisić nije završio glumu, ali mnogima je mogao da bude profesor

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (92)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna