VUČIĆ O SEVERNOM TOKU: Zamislite da nismo napravili gasovod koji imamo, mogli bismo ljudima da kažemo da neće imati struju 12 sati dnevno

Novosti online

01. 10. 2022. u 13:31

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima nakon što je prisustvovao današnjoj ceremoniji u Sofiji povodom puštanja u rad gasnog interkonektora Bugarska - Grčka.

ВУЧИЋ О СЕВЕРНОМ ТОКУ: Замислите да нисмо направили гасовод који имамо, могли бисмо људима да кажемо да неће имати струју 12 сати дневно

Foto: Printskrin

Vučić je prokomentarisao aktuelnu situaciju koja potresa Evropu oko curenje iz jedne cevi Severnog toka 1 i iz cevi Severnog toka 2 je unutar danske ekonomske zone, dok je druga cev Severnog toka 1 koja curi, u švedskoj zoni.


- Nisam znao da li da plačem ili da vičem kada sam video šta se desilo na Severnom toku 2. Sada zamislite da se to desi negde u Crnom moru, i ostali bismo bez gasa. Zamislite da nismo napravili gasovod koji imamo, mogli bismo ljudima da kažemo već sada da neće imati struju 12 sati dnevno - kazao je predsednik.

BONUS VIDEO: SEĆANjE: Pavle Vujisić nije završio glumu, ali mnogima je mogao da bude profesor

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (84)

VUČIĆ POSLAO PORUKU SRBIMA I BOŠNJACIMA: Moramo da živimo zajedno, svaka moja inicijativa biće usmerena na razvoju Tutina i Pazara